Waterwerk start zondag 22 april 2018

Zondag 22 april start het waterwerkseizoen weer en zoals altijd tijdens de open dag van t Twiske. We starten om 11.00 uur. Aanmelden kan vanaf 10.30 uur. Het volledige programma van de open dag vind je hier http://www.opentwiskedag.nl/programma/

Ook voor American Akita’s 😉

Zo dat was weer een prima dagje waterwerk 6 hondjes die voor de eerste keer waren en onze klapstuk was een American Akita van 5 maanden Takoda. We waren allemaal onder de indruk! Zo rustig en zelfverzekerd was hij. Kijk maar op het filmpje.
Het weer liet ons een beetje in de steek dus geen baasjes in het water. Maar dat mocht de pret niet drukken! Het was weer een gezellige waterwerkdag!
De foto’s staan op onze FB pagina. Tot zondag 9 juli!

Waterwerk start zondag 30 april 2017

Zondag 30 april start het waterwerkseizoen weer en zoals altijd tijdens de open dag van t Twiske. Waterwerk start zoals altijd om 11.00 uur. Aanmelden kan vanaf 10.30 uur. Het volledige programma van de open dag vind je hier http://www.opentwiskedag.nl/programma/

Jaarlijkse watersportdag Uitgeest – 2017

Zondag 23 april hebben we tijdens de jaarlijkse watersportdag in Uitgeest een demonstratie van waterwerk gegeven. Altijd erg leuk om te doen! Kinderen mochten mee in de boot en honden konden het waterwerk uitproberen. Een mooie dag!
Zondag 30 april waterwerken we weer in het T Twiske

Waterwerkwest op youtube

Wil je weten hoe waterwerk werkt? Kijk dan op ons youtube kanaal. Daar vind je een aantal leuke filmpjes die echt een hele goede indruk geven van een dagje waterwerken.

De link naar ons youtube kanaal vind je hier: https://www.youtube.com/channel/UC5Yjnol0zafU1jvbUQHvxTQ