Op zoek naar een leuke vakantie mogelijkheid waarbij uw hond ook mee kan ?

Zoek niet verder, wij hebben wellicht een leuke plek voor U gevonden. Op het eiland Texel is er op de Kampeer en Ezel Hoeve “De Volharding” een hele leuke ludieke kampeer mogelijkheid. In een pipowagen die van alle gemakken is voorzien kunt u in een “heuse bedstee” overnachten. Er is voor 4 personen slaap gelegenheid, maar het allerleukste is de hond kan ook gewoon mee. Er is een volledig omheinde tuin zodat de hond ook nog los kan. Zijn hier zelf vorig jaar geweest maar was heel erg leuk. Ook omdat je vanuit de Cocksdorp op korte afstand van alles zit. Hier onder wat foto’s om u een indruk te geven. Voor een leuke , unieke vakantie plek met hond is dit echt een aanrader.

Voor meer informatie https://www.campingdevolharding.nl

Waterwerkwest op youtube

Wil je weten hoe waterwerk werkt? Kijk dan op ons youtube kanaal. Daar vind je een aantal leuke filmpjes die echt een hele goede indruk geven van een dagje waterwerken.

De link naar ons youtube kanaal vind je hier: https://www.youtube.com/channel/UC5Yjnol0zafU1jvbUQHvxTQ

Waterwerken tijdens COVID-19

Na de laatste versoepelingen is er contact geweest met het Twiske en de gemeente Oostzaan en vroegen wij wat er weer mogelijk zou zijn met waterwerk. Onderling overleg en het nodige e-mail verkeer resulteerde afgelopen zondag 19 juli in een probeer dag met ons eigen waterwerk team om te testen of alle aanpassingen n.a.v de huidige regelgeving ook echt in de praktijk zouden werken. Na een spannend dagje aan de waterkant en een dito evaluatie kunnen wij u echter melden dat de test goed geslaagd is en wij er helemaal klaar voor zijn.

Echter waterwerken zoals we gewend waren is op dit moment onder de huidige regelgeving niet mogelijk. Met de nodige aanpassingen die wij afgelopen zondag hebben getest kan dit echter wel.

We hebben elkaar daarbij hard nodig om alles goed te laten verlopen, daarom zijn er ook een aantal regels opgesteld waar iedereen zich ook aan moet houden .

Hieronder volgen deze regels die dus voor iedereen gelden

elke deelnemer kan zich alleen via mail (infowaterwerkwest@gmail.com) aanmelden (u hoeft dus niet meer naar de tent toe) en kan dan tevens aangeven of men een parkeerkaart wil, men krijgt bij aanmelding een deelnamenummer toegewezen. Heeft u meerdere honden dan deze allemaal apart aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat er steeds twee tussen zitten zodat u tijd genoeg heeft om uw andere hond te halen.

Kosten zijn 5 euro per hond en een parkeerkaart is ook 5 euro

Bij aankomst gaat u zich gelijk installeren op het veld. Zorg hierbij ook voor voldoende afstand tussen u en de andere deelnemers. Wij komen bij u langs om geld op te halen en uw parkeerkaart te brengen. Zorg alstublieft voor gepast geld, wel zo makkelijk voor ons

Baas mag nog niet (gaandeweg wordt dit nog bekeken) in de boot, kan de hond niet zonder de baas in de boot dan kan er helaas niet gezwommen worden meld u zich dan ook niet aan !

Er zijn drie reguliere oefeningen die wij met de honden doen. Kom pas naar voren als uw nummer geroepen wordt. Blijf niet hangen bij de looproute. Hou afstand en volg de instructies op.

Voor de te lopen route naar het water om te beginnen en te eindigen is er een kort filmpje gemaakt wat u kunt kijken op onze face book pagina 

Indien er ziekteverschijnselen zijn, blijf thuis. Wij hanteren RIVM voorschriften, anders is waterwerk niet mogelijk. Bij niet hanteren van deze regel zijn wij in staat om u mede te delen dat uw aanwezigheid niet op prijs wordt gesteld.

Uw hele reis is dan voor niets geweest, dus bezint eer gij begint

Wilt u uw hond goed vastleggen ? Wij hebben grond pennen in bruikleen, borg 20 euro

Aanspreekpunten op het veld zijn Marion en Ella

Consumpties, koffie , thee en eten dient u allemaal zelf mee te nemen

Gaat u tussentijds of in de pauze een rondje met uw hond lopen? Neem een poepzakje mee en houd uw hond aangelijnd! Dus ook niet los laten bij het links gelegen zwemstrand.

Is ook verboden voor honden daar

Houdt u allen zich echt aan deze regelgeving, het zal er voor zorgen dat wij gewoon door mogen blijven gaan met datgene wat wij het liefste doen. Het voorkomt ook onnodige boetes van de boa’s die ook in het Twiske controleren. Samen maken we waterwerk tot wat het is. Wij rekenen op jullie !

Het waterwerk west team

Waterwerk op 10 september is afgelast vanwege blauwalg